Tuba Építész Iroda | Tervezés - Szakértés - Kivitelezés

Alapítva: 1982 | Építésügy, építési jog, építészet, épület statika, építőipar, szakipar

Elérhetőségek

.

.

Tuba Építész Iroda

+36308207304

tubaepiteszmester@gmail.com

Tuba Építészmester Kft.

.

.

Szakmai működési terület:

Budapest és Pest vármegye

.

.

Id. Tuba Imre   (1947 - 2020)

okl. építész építőmester,

óraadó építésztanár,

építész vezető tervező,

épületingatlan vezető szakértő,

építészmérnök műszaki ellenőr,

építőipari felelős műszaki vezető,

regisztrált építőipari kivitelező

.

.

Ifj. Tuba Imre

igazgató,

okl. mérnök

.

.

Dr. Hodosy Tanácsadó Kft.

drhodosykft@gmail.com

ingatlan és építési jog

.

Bemutatkozás

.

. 

Id. Tuba Imre - építész

(1947 - 2020)

. 

Tisztelettel üdvözlöm kedves Olvasó! 

 

Id. Tuba Imre okl. építész építőmester, okl. ingatlanszakértő vagyok. 1947-ben születtem Pakson. Nős vagyok, egy fiam van.

Az iskolai végzettségemet és a szakmai tanulmányaimat tekintve előbb a faipari szakterületen szereztem szakirányú végzettséget és szakképzettséget, majd mester képesítést.

Ezt követően az építőipari szakterületen szereztem szakirányú végzettséget és magasépítési szakképesítést, majd építész oklevelet.

A több évtizedes szakmai pályafutásom alatt a szakmai ranglétrát becsülettel végigjárva voltam:

ipari tanuló (szakmunkás tanuló), faipari és építőipari szakmunkás, termelésirányító vezető (brigádvezető, csoportvezető, művezető), építésirányító vezető (építésvezető), faipari és építőipari munkavédelmi (munkabiztonsági) vezető és oktató;

faipari szaktervező, épületszerkezeti szaktervező, építész tervező;

építőipari műszaki ellenőr (építkezés lebonyolító, projektmenedzser),  felelős műszaki vezető (építési projektvezető, generál főépítésvezető);

építésügyi szaktanácsadó (építész, építőipari és faipari szakterületen); 

faipari, asztalosipari és építőipari szakoktató, munkavédelmi oktató, ingatlanszakmai oktató, óraadó építésztanár; 

valamint faipari és építőipari önálló kisiparos, majd építész építőmester egyéni vállalkozó; 

továbbá különböző (a faipari, az építőipari, az építész és az ingatlanszakmai területen működő) vállalkozásoknál: cégvezető, ügyvezető és műszaki igazgató. 

Így az eddigi - több évtizedes - szakmai tevékenységem során a faipari, az építőipari, az építész és az ingatlanszakmai területen különböző munkakörökben, beosztásokban, illetve kisiparosként, majd egyéni vállalkozóként szereztem tényleges: szakmai, műszaki, gazdálkodási, szervezési, irányító vezetői és oktatói gyakorlatot, tapasztalatot.

 

Az építész szakmai munkamódszerem

Jómagam (a mindenkori lehetőségekhez képest) már az építész szakmai pályám kezdetétől következetesen igyekszem törekedni arra, hogy a  munkám során a klasszikus (évezredes) nemzetközi építész szakmai hagyományokat tiszteletben tartva,

a magyar műszaki élet valaha volt sikerekben gazdag időszakában, a világszínvonalú magyar építőiparunk közreműködésével tündöklő magyar építészetünk fénykorában, a XIX. század második felétől az I. világháborúig virágzó építész fővállalkozói szakmai hagyományokat folytatva végezzem a munkám,

illetve a jelen kor igényeinek megfelelően és a mindenkori lehetőségek szerint az építész fővállalkozói (építész projektmenedzseri) szakmai koncepció szerint igyekszem kiszolgálni a Tisztelt Ügyfeleimet.  

Az építész fővállalkozói (építész projektmenedzseri) koncepció szerint, mint építész építőmester generál koordinátor az építkezés (a projekt) teljes vertikumát jómagam, egy kézben összefogva vezénylem le, a különböző szakmai részterületekért felelős szakember (ezirányú szaktudással és szakirányú szakmai gyakorlati tapasztalattal is egyaránt rendelkező) munkatársaim aktív közreműködésével.

A személyes szakmai meggyőzödésem és következetes álláspontom szerint az építész fővállalkozói (építész projektmenedzseri) szakmai koncepció szakszerű és célratörő gyakorlat, amely biztosítja az elvárt építészeti és építőipari minőséget, ugyanakkor gazdaságos és költséghatékony is egyaránt.

Az építész fővállalkozói (építész projektmenedzseri) szakmai koncepció létjogosultságát, maradandó voltát az építész szakmatörténeti (építészettörténeti, építéstörténeti) visszatekintés is megerősíti, hiszen az 1870-es évektől 1914-ig (azaz a XIX. század második felétől az I. világháborúig) terjedő időszakban a világszínvonalú magyar építőiparunk közreműködésével tündöklő magyar építészetünk bizony az idő tájt európai rangú volt.  

A meglévő szaktudásommal és szakmai gyakorlatommal, tapasztalatommal készséggel állok a Tisztelt Ügyfelek rendelkezésére.

Köszönöm a szíves figyelmét, várom megtisztelő megkeresését!  

Jó egészséget kívánva,

Tisztelettel üdvözli:

Id. Tuba Imre

okl. építész építőmester, okl. ingatlanszakértő

Tuba Építész Iroda

. 


.

.

Online kapcsolatfelvétel 

.

. 

Kapcsolatfelvétel

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 .

 .

Ajánlatkérés

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám *:
Ajánlatot kérnék a következőre *:


Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 .

 .

Kérdőív

Kérem, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítse a munkámat! Köszönöm!

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám:
Hogyan talált rám?:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

.

.